Mapa Carenes 2013

D’aquí pocs dies (13/04/2013) es celebrarà la “Caminada de les Carenes. IV Marxa Pont de Suert – Tremp” inclosa en la Copa Catalana de marxes de resistència. SUBENUIX ha elaborat un mapa guia on es mostra la cartografia de l’itinerari de la marxa curta, ADONS – TREMP, útil per a seguir in situ l’esdeveniment. Podeu veure seguidament les dues pàgines en format JPG. Si voleu imprimir-ho en paper, no teniu més que descarregar el següent PDF: ADONS-TREMP.

pagina1

pagina2

La Caminada de Carenes amb un recorregut de 54,5 quilòmetres i 2.360 metres d’ascensió acumulada i 2.746 m de descens acumulat, uneix dues capitals de comarca: Pont de Suert i Tremp. Per als qui vulguin fer un itinerari més assequible poden realitzar la segona part de la Marxa, la caminada curta Adons – Tremp de 32,5 km, .
En l’espai web www.tremp.cat/caminadacarenes hi trobareu mes informació.
Des d’Adons ens dirigim cap la Creu de Ferri en direcció a Espluga de Serra i el poble de Gurp on carenejarem i gaudirem de magnífiques vistes mentre ens desplacem per l’EIN de la Serra de Sant Gervàs – Vall Alta de Serradell. El descens té com a punt d’inflexió els Corrals de Gurp i el petit poble homònim. El final del llarg recorregut ja està pròxim. Acaba al pavelló municipal de Tremp amb un més que merescut àpat.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *